#

אודות A MODO MIO

לוגו

הפילוסופיה

הכנת קפה טוב דורשת תשומת לב, תשוקה ואסטרטגיה, להכנת קפה יוצא דופן נדרשים רגש ודמיון 

זה הקפה שעושה את ההבדל. 

זאת הייתה נקודת המוצא שלנו. לא אתמול, אלא לפני מעל 110 שנים, כאשר חברת Lavazza שמה לה למטרה להעניק לאיטלקים קפה בעל טעם עשיר וייחודי. 

בשנת 2007 נולדה שיטת הקפסולה של MINÙ CAFFÈ LATTE. נראה שהצלחנו. 

עבורנו, האיטלקים, האספרסו חייב להיות A Modo Mio (כלומר, בדרך שלהם - כמו שהם אוהבים אותו). 

רק איטליה, עם המוניטין שיצא לה כמקום המתענג על הנאות החיים, גם הקטנות והפשוטות ביותר, יכולה להעניק לך חוויה כה מעוררת בשתיית כוס אספרסו.

Lavazza's signature  

ארבעת חוקי הזהב 

MINÙ CAFFÈ LATTE מציית ל-4 חוקי זהב להכנת אספרסו איטלקי מושלם: 

מכונת קפה-תמונה להמחשה

  1. הטאץ' שלך: 
    ליבה האמיתי של המערכת הוא אתה עצמך. זו הסיבה לכך שלוואצה מעניקה לך מכונת אספרסו המתוכננת להיות פשוטה לתפעול: דרושה רק נגיעה אחת והאספרסו יוצא מושלם, ואז ההתענגות על הטעם היא כולה שלך
  2. טחינה: 
    בתהליך טחינת קפסולות של Minu Caffe Latte, השתמשה לוואצה בתהליך ייחודי המתאים לייצור קפה לאספרסו. תהליך הטחינה הייחודי הוא הכרחי לייצור אספרסו מצוין. איכות סוגי הטחינה השונים נמצאת בפיקוח מתמיד, באמצעות מכונה המודדת את קוטרו של כל גרגר ולייזר שמבטיח טחינה אחידה לפי הדרישה.
  3. המכונה: 
    מכונת האספרסו Minu Caffe Latte תוכננה כדי להכין את האספרסו המושלם בכל פעם ופעם, מהכוס הראשונה ועד האחרונה. כל כללי הזהב של הכנת האספרסו המקצועית מולאו עד תום - טמפרטורה, לחץ ותמצית קפה. בגלל סיבות אלו איכות הקפה תמיד מעולה.
  4. התערובת: 
    חמש התערובות של Minu Caffe Latte נבחרו כדי לספק כל טעם אישי. לואיג'י לוואצה הגה לפני יותר ממאה שנים את הרעיון של תערובות קפה. תערובות אספרסו  מיוצרות על ידי בחירת תכונות ספציפיות של פולי קפה, אשר מתאימות לסוג הטחינה המסוים.

 קפסולות-תמונה להמחשה 

הקפה האיטלקי

טעם מרוכז, מלא וקרמי, זהו טעמו של האספרסו האיטלקי האותנטי 

מראה, ריח וטעם 

תמונה להמחשה

אלו שלושת המאפיינים המובהקים של הקפה האיטלקי האהוב והמפורסם ביותר בעולם.

הנאה מיוחדת, טקסיות מובחנת והסטייל שמזוהים עם לוואצה, הם אלו שהפכו אותה לאייקון של תרבות הקפה האיטלקית. 

משמעות המילה 'אספרסו' היא "נעשה בזריזות". מילה המשקפת את המהירות בה תמצית הקפה נסחטת אל הכוס בטעם מרוכז, נפלא ומלא בארומה.

הקרמה 

תמונה להמחשה

הקרמה זהו הסימן המייחד את האספרסו משיטות שונות של הכנת קפה. 

A Modo Mio  משתמשת בשיטה של מיצוי הקפה בכדי להבטיח שהקרמה תהיה תמיד מושלמת, עשירה וטעימה. 

הקרמה המושלמת צריכה להיות עשירה, יציבה ובצבע אגוזי עמוק. 

הקרמה לעולם לא יכולה להיות קצפית, להיעלם במהירות ולהיות כהה או בהירה מידי. 

הגוף 

תמונה להמחשה

A Modo Mio מבטיחה שהקפה יהיה תמיד בעל גוף מלא ומאוזן, זאת באמצעות בחירה קפדנית של מקור תערובות הקפה שלה וטכניקה ייחודית של מיצוי הפולים, שמבטיחה שלמות בכל כוס קפה.

גוף הקפה, המבנה שלו והמלאות - זו התחושה שאנו מקבלים מצפיפות המשקה, השומניות והצמיגיות שלו, הנגרמים מאופן התמוססת התערובת בקפה.

גוף הקפה חייב להיות מופרד ומובחן מטעם הקפה ומהארומה שלו. טעמי הקפה מוגדרים ע"י ארבעה פרמטרים בסיסיים: מתיקות, מרירות, חמיצות ומליחות. הנוכחות של כל אחד מטעמים אלו מוגדר ע"י הרכב תערובת הקפה.

הארומה 

תמונה להמחשה

הארומה של  A Modo Mio אספרסו הינה תוצאה של תהליך מדויק שנעשה בדיוק כמו שצריך לעשותו. הניחוח האמיתי של אספרסו שנעשה כהלכה. 

קיימים סוגים רבים  שונים של ארומות מפתות: לפעמים הן מזכירות פריחה, פירות או שוקולד  וניתן להריח אותן ישירות מהאדים העולים מהכוס. 

ארומת הקפה ממשיכה להשתחרר מהכוס לאורך כל תהליך השתייה.

הכוס 

תמונה להמחשה

האיכות של כוס קפה מצוינת תלויה גם בכוס ממנה שותים אותו. 

הכוס של A Modo Mio עוצבה במיוחד בגודל ובצורה המושלמת על מנת לשמור על הטעם הטהור המקורי של הקפה. 

על הכוס להיות בצורת חרוט קטום, להכיל לא יותר מ- 70 מ"ל משקה ולהיות מחוממת מראש לטמפרטורה של 40-34 מעלות צלזיוס.

אודות לתכונות הכוס, הקרמה תהיה כה דחוסה וחמה שהיא תלכוד את האלמנטים הארומטיים של הקפה.